SİNOP / TÜRKELİ - Helaldı İlkokulu

Ock

Okulumuzda öğrencilerimiz ile Dilimizi zenginleştirme projesi kapsamında Aralık ayı içerisinde etkileşimli kitap okuma yöntemi ile "Mozaik" kitabı okundu. Kitap içerisinde çocukların bilmediği kelimeler görsellerle desteklenerek anlatıldı. Çocuklarla mozaik sanat çalışması yapıldı.

Ara

Okuluz Okul Öncesi öğrencileri tarafından Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamın da "Memleketim Rize" adlı kitap etkileşimli kitap okuma yöntemi ile okundu.

Kitap da yer alan "Tulum, mıhlama, çay çiçeği, yün çorap" kelimeleri görseller ile desteklenerek çocuklara anlatıldı.

Öğrendikleri kelimeler "Kelime avı" adlı oyun ile pekiştirildi.

Kas

6284 Sayılı Ailenin Korunmasına ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar Nelerdir?

Kas

6284 Sayılı Ailenin Korunmasına ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Nedir?

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı saat 09:05'te saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunması ile başladı. 3/A sınıfı öğrencimiz Ecrin GÜNAY'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından anma törenine geçildi. Öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler ve okunan şiirler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100'cü yılı okulumuz ve Helaldı Ortaokulu öğrencileri,öğretmenleri ve halkımızın katılımıyla coşku ile kutlandı. Etkinlikler kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz Kayabaşı köyünde bulunan Şehit Satılmış YILDIRIM'ın kabrine ziyarette bulunup dua ettiler.Bayram günü okulumuz öğrencileri ve ortaokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler büyük ilgi gördü. Programa katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizi borç biliriz.

Şbt

#AFAD koordinasyonunda jandarma iş birliği ile depremin etkili olduğu 10 ilimizdeki afetzedelerimizin tahliyelerine devam ediyoruz.   Güncel Tahliye Noktaları

Şbt

"Afet ve acil durumlarda vatandaşlarımız AFAD acil mobil uygulaması ile toplanma yerlerinden 112 ile mesajlaşma bağlantısına kadar pek çok bilgiye erişebilirler. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur."