SİNOP / TÜRKELİ - Helaldı İlkokulu

Ayşegül ÖZDEN - Okul Müdürü

20/08/1968 tarihinde Sinop ili Türkeli ilçesinde doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Türkelinde tamamladım. Liseyi Ankara Yenimahalle Kız Meslek Lisesinde yatılı olarak okudum. 1987 yılında istanbul Marmara Üniversitesi anaokulu öğretmenliği bölümüne yerleştim. 1991 yılında ilk olarak Muş merkezköy Yağcılar İlk Öğretim Okuluna anasınıfı öğretmeni olarak atandım. Mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra 1993 yılında Türkeli Atatürk İlköğretim Okuluna anasınıfı öğretmeni olarak atandım, 7 yıl görev yaptıktan sonra 2000 yılında Türkeli Cumhuriyet İlkokuluna geçtim. Burada 6 yıl görev yaptıktan sonra 2006 yılında Türkeli 125. Yıl Gazi Anaokuluna Kurucu müdür olarak görevlendirildim. 2010-2020 yılları arasında kadrolu olarak müdürlük yaptım. 2020 yılında Helaldı İlkokuluna okul müdürü olarak göreve başladım ve halen devam etmekteyim.